Openbare veilingen auto’s

Bieden op uw droomauto 

U kunt een nieuwe auto kopen door een autodealer te bezoeken, een proefritje te maken, te betalen en vervolgens, nagezwaaid door een blije autoverkoper die wellicht een bonus krijgt, te vertrekken. Vaak is dit echter niet de voordeligste manier en heeft u niet de meeste keus.

Als u daarom op zoek bent naar een tweedehandse auto in goede staat kan het handig zijn om aan openbare veilingen auto s mee te doen.

Het aanbod van openbare veilingen auto s is vaak groot genoeg, u hoeft zich bij deze openbare veilingen auto’s niet te beperken tot slechts één merk. Ook is het niet moeilijk om aan openbare veilingen auto s mee te doen, het enige wat u daarvoor hoeft te doen is u inschrijven waarna het bieden kan beginnen.

Openbare veilingen auto's

Bij het bieden kunt u goed vasthouden aan het door u van tevoren vastgestelde budget, u hoeft namelijk niet te onderhandelen met een verkoper die te hoge prijzen vraagt.

Als u vindt dat de prijs te hoog oploopt, stopt u simpelweg met bieden en kijkt u verder. Misschien heeft u zelfs geluk en vindt u op een regenachtige dag op openbare veilingen auto s de auto van u dromen voor een spotprijs. Zeker auto’s die veel hebben afgezien zijn vaak goed voor een topprijs. Ik kocht bijvoorbeeld voor mezelf een oude, sportieve Mazda MX-5 die duidelijk heel slecht was onderhouden om als projectwagen voor mijn trackdayhobby te gebruiken. €800, maar voor wat ik nodig had dé perfecte optie!